Wie is Anne-Marie?

Ik ben Anne-Marie van Doorn, sinds 2011 werkzaam als zelfstandig, onafhankelijk mediator. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de financiele dienstverlening heb ik mijn roeping gevonden als mediator.

Mijn financiele en fiscale achtergrond is zeer handig in mijn huidige praktijk. Ik werk in de regio Amsterdam, Hoorn en Haarlem. In de praktijk blijkt dat ik het op een heldere en prettige manier kan uitleggen zodat u meer inzicht hebt. U staat zelf centraal met uw eigen wensen, de cijfers volgen vanzelf.

Combinatie mediation en financieel inzicht

Door de combinatie van mediation en gedegen financieel advies worden de gesprekken op een andere manier gevoerd. Beslissingen worden, duidelijk onderbouwd, door uzelf genomen. Belangrijk om te weten is dat ik geen enkel belang heb bij de beslissingen die u neemt, hierdoor kan ik u op een objectieve manier begeleiden. De beslissingen neemt u zelf! Ik heb een begeleidende rol en geen adviserende rol. 

Het gesprek wordt op een respectvolle manier gevoerd en uw beider belangen wegen mee in de oplossing die uiteindelijk door u wordt gekozen. Met behulp van bemiddeling komt u samen tot een oplossing. Deze oplossing is vaak duurzamer dan een door de rechtbank opgelegde nieuwe situatie.

Overige werkzaamheden

Naast mijn werk als financieel planner en mediator, verzorg ik ook regelmatig begeleiding van mediators en advocaten bij financiële en fiscale vraagstukken. Binnen deze mediations verzorg ik het overzicht van de financiële en fiscale gevolgen van de scheiding of verdeling van de nalatenschap. 

Sinds 2014 ben ik een van de mediators naast strafrecht die heeft deelgenomen aan de pilot bij de Rechtbank Amsterdam. Inmiddels is dit geen pilot meer en verricht ik deze werkzaamheden nog steeds met veel plezier. 

Wilt u kennis maken met mij? U kunt altijd bellen of mailen.