Wat zijn de kosten?

Het eerste half uur wordt niet in rekening gebracht. Dit half uur wordt gebruikt ter kennismaking waarin u (en ik ook) kan besluiten of er voldoende vertrouwen en basis is zodat we samen dit traject ingaan.De kosten zijn voor veel trajecten niet precies vooraf te bepalen omdat ze sterk afhangen van het aantal gesprekken dat moet worden gevoerd om tot een bevredigend eindresultaat te komen.

Een laag inkomen?

Voor mensen met een laag inkomen en een klein vermogen kan een subsidie (toevoeging) worden aangevraagd. Dat is heel fijn zodat iedereen de mogelijkheid krijgt van goede begeleiding. Ik ben aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kunt u, indien u aan de voorwaarden voldoet, in aanmerking komen voor deze subsidie. Voor meer informatie over de Raad voor Rechtsbijstand, klik hier

Bij sommige rechtsbijstandverzekeraars wordt mediation ook vergoed. Kijk uw voorwaarden hiervoor na.

Totaal kosten?

Na het eerste kennismakingsgesprek kan ik een schatting maken van het aantal benodigde gesprekken en u een prognose geven van de totale kosten. Voor veel werkzaamheden reken ik vaste tarieven.
Bij een scheiding kunt u denken aan een variatie tussen de 2 en 10 gespreksuren. Deze zijn dan verdeeld over 1 tot maximaal 5 afspraken. 

 


 

Wilt u persoonlijk kennis maken? U kunt altijd bellen of mailen.