VanDoorn Mediation & Financial Planning

Met ruim 20 jaar ervaring in financieel advies en als mediator kunt u bij mij terecht voor persoonlijke en prettige begeleiding in de omgeving Amsterdam en Haarlem. Indien gewenst volgt er een volledig inzicht en overzicht in uw huidige én nieuwe financiële situatie. 

Bruggenbouwer

Als mediator en financieel planner ben ik een bruggenbouwer. In iedere situatie waarin u op het eerste gezicht een ander belang lijkt te hebben dan de andere partij zijn er ook veel verbanden en overeenkomsten te vinden die voor u zelf niet altijd duidelijk zijn. Door deze verbanden zichtbaar te maken krijgt u inzicht en begrip en kunt met meer rust, minder irritaties en respect voor elkaar verder in gesprek. Dat geeft vrijheid en energie.

Mediator in strafzaken

Door het volgen (en blijven volgen) van specialisatie opleidingen ben ik ook opgenomen in de pilot van de Rechtbank Amsterdam als mediator in strafzaken. Middels mediation in strafzaken neemt het recidive risico af en wordt het herstel van het slachtoffer bevorderd. Voor zowel het slachtoffer als de dader een mooi resultaat met een groot maatschappelijk belang. 

Persoonlijk

Buiten de zakelijke Anne-Marie is er natuurlijk ook een privé persoon. Belangrijk want als mediator vind ik dat er een goede persoonlijke klik moet bestaan tussen mij en de partijen. Ik ben samenwonend, naast mijn werk als mediator besteed ik veel tijd aan sporten; hardlopen, zwemmen, fietsen en wat krachttraining. In 2016 heb ik mijn eerste (sprint)triatlon en run bike run gedaan. Wat was dat leuk om te doen! Ook voor de komende periode staan er weer wat van deze activiteiten gepland. Tijdens deze trainingen maak ik mijn hoofd helemaal leeg en komen er soms op verrassende alternatieven voor partijen in mij op.

Verder vind ik het heel leuk om zo nu en dan naar een concert te gaan in Paradiso, Ziggo Dome of welke leuke zaal dan ook. Tijdens mijn vakantie gaat mijn voorkeur ernaar uit om te fietsen in verre, bij voorkeur warme, landen. 

       

 

 

Wilt u kennis maken en de mogelijkheden bespreken? U kunt altijd even bellen of mailen.